Rohanó világunkban kevés az időnk arra amit szeretnénk, tele van a fejünk gondolatokkal ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy elfelejtsünk dolgokat. Önnel is előfordult már amikor elment otthonról, hogy el kellet gondolkoznia… „Bezártam az ajtót? Kihúztam a vasalót? Kikapcsoltam a Tv-t?" Ez a klímaberendezésünkkel kapcsolatban  nem fordulhat elő, mert A Gree Smart applikáció letöltésével Ön a világ bármely pontjáról nyomon követheti berendezése megfelelő működését és vezérelheti azt akár a mobil telefonjáról is.

Manapság több gyártó is elérhetővé tett a lakosság számára az új szabályzó rendszert a beltéri egységek vezérléséhez és felügyeletéhez. A hagyományos Infra vagy vezetékes távirányító mellett a rendszer bármely helyről irányítható, illetve távvezérelhető okos telefonnal, laptoppal, számítógéppel vagy táblagéppel a megfelelő alkalmazás segítségével felhasználóbarát módon. A felhasználók egy egyszerű és könnyen kezelhető megoldás segítségével, különösebb távközlési és számítástechnikai ismeretek nélkül, távolról irányíthatjuk légkondicionáló berendezésüket. Amire szükség van: a légkondicionáló beltéri egységének rendelkeznie kell ezzel a funkcióval, mint a Green inverteres wi-fi vezérlésű klímái mind, valamint, a légkondicionáló kapcsolódjon a lakás WI-FI-re, egy okos telefonra, táblagépre vagy számítógépre, és a szükséges alkalmazás letöltésére.

Az légkondicionáló berendezést igénylő ügyfelek számottevő része kéri például a nyaralóban levő klímaberendezést ilyen funkcióval ellátva. Ezzel lehetővé téve, hogy mielőtt elindul a lakásából a nyaralóba, bekapcsolja a klímát hűtés, vagy fűtés üzemmódban, így már a kívánt hőmérsékletű és mikroklímájú helyiségbe érkezik. Az alkalmazás funkciói megegyeznek az otthon vagy az irodában elérhető funkciókkal: start, stop, üzemmód, hőmérséklet beállítás, szobahőmérséklet. Az online kontroll segítségével maximális kényelmet és hatékonyságot érhet el a legalacsonyabb fogyasztás mellett.

Miért ne használnánk ki, ha már klímaberendezést szereltetünk be lakásunkba, nyaralónkba, otthonunkba, a modern technológiák nyújtotta legutolsó kényelmi lehetőségeket, főleg, ha azzal még akár pénzt is spórólhatunk hosszú távon, mint azt a Green smart inverteres wifi technológia lehetővé is teszi. Válasszunk a korszerű Gree légkondicionáló berendezéseit és élvezzük az összes kényelmi funkciót, amelyeknek köszönhetően még takarékosabban használhatjuk ki klímánk lehetőségeit.