Akadálymentes fogászat

Modern korunkban szerencsére egyre több helyen szentelnek figyelmet az akadálymentesítésre a mozgásukban korlátozott emberek számára. Azonban hazánkban, sajnos, nem elegendő egészségügyi intézmény és annál is kevesebb fogászat tudja elmondani magáról, hogy teljes mértékben felkészült a mozgásukban korlátozott páciensek akadálymentes fogadására. Klinikánk egy, a fogyatékossággal élő betegek ellátására is alkalmas fogászat, illetve egészségközpont.

Már a kezdetektől, 2008-as megépítése során figyelembe lett véve minden, ami a mozgássérült páciensek akadálymentes mozgását, komfortérzetüket és szakszerű, akadálymentes ellátásukat garantálja. A parkolóba érkezéstől az elégedett távozásig, mi mindent megteszünk az Ön kellemes benyomása érdekében. Parkolónkban mindig található üres mozgássérült parkolóhely, klinikánk rámpáját használva, megnyomva a fogászat hívógombját a fogyatékkal élő emberek egyenesen a rendelőbe juthatnak. Továbbá a speciálisan kiépített, küszöb és kiálló elemektől mentes tereket, biztonságosan és szabadon kihasználhatja minden kedves páciensünk.

A mozgáskorlátozott mellékhelyiség pedig lehetővé teszi, hogy pácienseink csak a kezelésükkel foglalkozhassanak. Fogászatunk tapasztalt szakorvosai számára a mozgássérült páciensek kezelése egy mindennapos dolog. Klinikánkon kizárólag a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, azaz például fogorvosi székeink is speciálisak, magasra állíthatók, így minden páciensünk könnyen bele tud ülni. Azaz fogászatunk minden tekintetben akadálymentes.

Egészségközpontunk maximálisan osztja azt a gondolatot, hogy minden embertársunknak meg kell teremteni az egyenlő lehetőségeket az egészségügyi ellátásban is. Természetesen hiú ábránd, és nem is gondoljuk, hogy szerény befektetésünkkel ezen a téren nagy változást értünk el hazánkban. Azonban egy üde színfoltként, és az akadálymentes fogászat egyik úttörőjeként, reméljük, hogy példánkat egyre több intézmény követi a jövőben.

Forduljon bizalommal fogbeültetés klinikánkhoz: kellemes környezet, szakképzett munkatársak, felkészült és tapasztalt szakorvosok és egy teljes mértékben akadálymentesített fogászat várja Önt nálunk. Az Ön mosolya a mi büszkeségünk!

0 Tovább

Esküvő szervezése online?

A nagy nap megszervezése számos váratlan, vagy nem betervezett feladattal járhat. Manapság a leggyakoribb, hogy az ifjú pár megbíz egy profi esküvőszervezőt ezzel a folyamattal és a kivitelezéssel. Ennek számos előnye van: elég átvenni a tapasztalt szakemberrel elképzeléseinket, meghallgatni tanácsait, felmerülő ötleteit és leszámítva a további kisebb egyeztetéseket, hátradőlhetünk, annak tudatában, hogy minden az gondolatainkban festett képnek megfelelően fog történni.

Azonban, ha már biztosan ezt az utat választjuk, akkor érdemes megbizonyosodni arról is, hogy a vállalkozó, kinek kezébe helyeztük életünk legszebb napjának lebonyolítását, biztosan megfelel elvárásainknak és kellő tapasztalattal rendelkezik. Ez az írásunk leginkább azoknak a pároknak szól, akik esküvőszervező segítségét szeretnék igénybe venni.

Elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket, ha az esküvőszervező vállalkozót, céget egy olyan megbízható internetes szakportálon választjuk ki, mely kizárólag hasznos információkat tartalmaz esküvőkkel és szervezésükkel kapcsolatosan, és kellő elismertségre tett szert, ilyen a www.eskuvok.org.   

Ha már kiválasztottuk az esküvőszervezőt, érdemes papírra vetni, vagy éppenséggel hordozható számítógépünkre rögzíteni azokat az elképzeléseket, ötleteket, melyekre már gondoltunk párunkkal. Egy profi esküvőszervezőnek is könnyebb dolga van, illetve gyorsabban és jobban át tudja látni, hogy pontosan hogyan látjuk esküvőnket, ha mutatunk neki példákat, ötleteket, melyek elnyerték tetszésünket.

Olvassuk, tanulmányozzuk át a modern esküvői trendeket, ismerjük meg az évről-évre megújuló esküvői dekorációkat, kiegészítőket, ötleteket és akár a modern technika nyújtotta új lehetőségeket. A www.eskuvok.org portálon megtalálja a választ az összes esküvővel kapcsolatos kérdésére, illetve jobbnál jobb esküvői tippeket kaphat. Tehát tájékozódjon, akkor is, ha esküvőszervezőre bízza magát. A közösen született, egyeztetett ötletek és elképzelések a nagy napot mindenképpen személyesebbé teszik annál, mintha mindenben rábízná magát a profi szakemberre.

Szánjon rá időt és ismerje meg akár az esküvői torták választékát, az aktuális esküvői divatot, ismerkedjen meg az esküvői érdekességekkel, trendekkel. Tudjon meg mindent a tradíciókról, a ceremónia menetéről, az egyházi esküvő jellemzőiről, ismerje meg az esküvői babonákat, tudja meg hogyan és milyen esküvői gyűrűt válasszon.

Ne feledje: ez ténylegesen életünk nagy napja, mely mindenképpen meghatározó és örök emlékű lesz. Megismerve az esküvővel kapcsolatos tennivalókat és az összes létező ötletet, a profi esküvőszervezőnek is nagyobb mozgásteret biztosítunk, illetve konkrét elképzeléseinket látva már tudni fogja, hogy milyen esküvőben gondolkodunk.  

A létező legfelkészültebb esküvőszervezőnek is szüksége lesz a segítségünkre, hogy esküvönk tükrözze látásmódunkat és egyedi lehessen, ne pedig csupán egy kreatív és szép ’tucat’ ünnepség legyen. 

A témában érdemes megnézni még:

eskuvoszervezes.lap.hu

ratkaitimea.com

0 Tovább

Adóoptimalizálás

A Tax Advisor Agency Adótanácsadó és Könyvelő Iroda egyik kiemelkedő szolgáltatása az adóoptimalizálás. De mit is jelent ez igazán? Az adóoptimalizálás tulajdonképpen egy legális módszer az adóterhek csökkentésére. Vállalkozás esetében az adóoptimalizálás két megközelítésből is elindítható.

Az első esetben a jelenlegi működés átvizsgálásával feltárhatók azok a bizonyos pontok, ahol néhány nem számottevő változtatással, vagy egy bizonyos elszámolási rendszer létrehozásával lehetséges adót megspórolni. A második esetben az adóoptimalizálás célja, hogy a vállalkozás terve a jövőre nézve, céljai és ötletei alapos átvizsgálás alá kerüljenek. Annak érdekében, hogy az új elképzelés, legyen az szerződés, együttműködés, kampány, projekt vagy egyéb, a leghatékonyabban valósulhasson meg az adózási formát tekintve.  

Manapság nélkülözhetetlen része egy gazdasági tranzakcióelőkészítésének az adótervezés. Nem kell feltétlenül cégek összeolvadására, szétválasztására, vagy hasonlóan bonyolult kaliberű ügyletekre gondolni. Akár egy hétköznapi ingatlan adásvétel esetében is célszerű kikérni a professzionális adótanácsadók véleményét. Nem is gondolnánk, hogy sok esetben mekkora összegeket spórolhatunk meg az adón, vagy akár az elkerült pénzbírságon.

A Tax Advisor Agency munkája kiterjed a szerződéskötések véleményezésére is, ezen belül az adót érintő pontok professzionális összeállítására, megszerkesztésére, illetve a nyilvántartások kialakítására és azok vezetésére is. Minden esetben az Önnek leginkább kifizetődő megoldást keresik és ajánlják fel. Adott lehetőségek adóvonzatait is megtervezi a cég. A cég tevékenysége nem korlátozódik csupán hazánkra, hiszen a tanácsadást akár nemzetközi környezetben is vállalják. Többek közt pld. az offshore helyszínek professzionális kiválasztásában is segítségünkre lesz a Tax Advisor Agency.

Bízza vállalkozásának adóügyeit szakértőkre és nem csupán a gondoktól és felesleges intéznivalóktól fog megszabadulni, de önmagában csak az adóoptimalizálással akár milliókat is megtakaríthat! Válassza a Tax Advisor Agency Adótanácsadó és Könyvelő Irodát.

0 Tovább

Szépségszalon

Mint az a nevében is benne van, a szépségszalon az a hely, ahova megszépülni járnak a látogatók. A szépségipar, a kozmetika fejlődésével egyre több szolgáltatás válik elérhetővé egy ilyen szépségszalonokban. Téves a feltételezés, hogy kizárólag hölgyek veszik igénybe ezeket a szolgáltatásokat, hiszen manapság már sok, férfiak körében is elterjedt szolgáltatást is nyújtanak.

A szépségszalonok egyszerre több szakembert alkalmaznak, melyek általában egy bizonyos kezelésnek, szépészeti szolgáltatásnak a szakértői. Ezek a szakemberek folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy a vendég mindig az elérhető legújabb eljárásokat kaphassa, illetve azokat megfelelő szaktudás mellett nyújthassák.

Egy szépségszalon (például a slimfitt Mátyásföldön) főbb szolgáltatásai közé tartoznak a következök: a testkezelések, a különböző pakolásoktól kezdve, az ultrahangos zsírbontás, a narancsbőr elleni kezelések, a fogyasztás és méregtelenítés, a számítógépes alakformáláson át, a bőr és testfeszítésig minden.

A masszázs és testmasszázs, mely olyan fajtáit öleli fel a kezeléseknek, mint a gyógymasszázs, a cellulit masszázs, a mézes, vagy illóolajos masszázs, a svédmasszázs, vagy akár a kismama masszázs, illetve a fej és nyakmasszázs. Az IPL lézeres kezelések közé tartozik a végleges lézeres szőrtelenítés, az IPL pattanásos bőr, illetve pigmentfolt, hajszálér, rosacea vagy seprűvéna kezelés.

A kozmetika az arc és a szépségápolás alapját képzi, az arctisztítástól kezdve, az arcfiatalításon át, a férfi kozmetikát beleértve, a szemránckezelést, a gyantázást, illetve minden modern kozmetikai kezelésnek a gyűjtőfogalma. A fodrászat, mind nők, mind férfiak számára a hajápolás terén elérhető összes kezelést takarja, pld. a hajgyógyászatot, vagy az utóbbi években egyre jobban elterjedt, hölgyek körében közkedvelt hajhosszabbítást is beleértve.

Sajnos, nem mindig a szép ápolt bőr miatt keresik fel a szépségszalonokat. Bőrproblémák esetén szóbajöhetnek olyan természetes kozmetikumok mint például az OrganiClinic irritált bőrre, ekcémára használatos krémei.

A kézápolás és lábápolás: ide tartozik a pedikűr, a manikűr, a parafinos kezelések, és a különböző műkörömépítések és körömdíszítések is.

Aktuális trendek, eljárások és praktikák területén a fittpercek.hu weboldal sok hasznos, bulvármentes cikket közöl rendszeresen.

0 Tovább

Kertépítés

Egy rendezett kert mindig szép látványt nyújt, gyakorta csak ámulunk egy adott kertnek az esztétikai kialakítását szemrevételezve, azonban egy igazán harmonikus és stílusos kert minden esetben gondos tervezés és annak szakszerű kivitelezésének a gyümölcse.

Az így létrehozott kertnek évek múltán is megmarad az elrendezése, a főbb elvei, illetve formái. Kertépítés során a magánházak körüli kerteknek sok szempontnak is eleget kell tenniük.

Amellett, hogy egy kellemes, meghitt pihenésre alkalmas újabb életteret kell biztosítania a család számára, egyidejűleg meg kell felelnie a baráti összejövetelekhez, illetve a gyerekek játékbirodalmaként is helyt kell állnia. 

A szép kert egyik fontos eleme a gyep. A Hidrovetés Kft az első olyan cég, mely a füvesítést slaggal végezte Magyarországon. Kerttervezés során érdemes ezt a technikát is számításba venni - főleg a nagy területek, nehezen füvesíthető rézsük vagy, ha az egyenletes gyepszőnyeg kialakítása az igény.

A modern kertépítésnek sok változata, illetve stílusa létezik, a teljesség igénye nélkül csak a legelterjedtebbeket említenénk meg. A falusi kertek stílusában épített kertekről sokan tévesen azt gondolják, hogy nem kötődnek szorosan bármely kertépítési stílushoz.

Ez olyannyira másképp van, hogy a falusi kertépítés egy önálló stílus, amelynek sajátos, felismerhető jegyei hagyományaiban mutatkoznak meg. Ennek a fajta kertépítésnek a rusztikusság a stílusjellemzője.  

Meg kell említenünk a mediterrán kertépítési stílust is. Ezt a mediterrán tájak természetes lomblevelű örökzöldjei, a virágos és illatos félcserjék, és a fa és kerámiatartók jellemzik. A nővények ápolásának odafigyelésével, illetve a helyes kertépítési szabályok betartásával fenntartható az egzotikus mediterrán kertünk hazánkban is.

Napjainkban egy viszonylag friss, divatos irányzat a design kert, illetve más néven a minimál stílusú kert. Ezt a kertépítési stílust a modern, letisztult építészeti geometrikus formáknak a kértre való kiterjesztése jellemzi. Következő és, messze nem teljes listánk, utolsó tagja a szabadidőkert.

Ez az irányzat manapság egyre népszerűbb, itt a fő szempont a fenntarthatóság, ami a kert tulajdonosától a legkevesebb időt veszi el. Természetesen egy szabadidőkert esetében a használhatósága is fontos tényező az esztétikus végeredmény mellett. 

Nos, mint azt rövid felsorolásunk is bizonyítja, sokféle, eltérő stílusú kert hozható létre. Azonban a kertépítés egy komoly feladat, és mint minden ilyet, célszerű profi kivitelezőkre bízni, hogy a végeredmény minden szempontból megfeleljen az elvárásainknak, tükrözze elképzeléseinknek, illetve esztétikai szempontból is megegyezzen a megtervezett kerttel. 

0 Tovább

Prezi cikkek

blogavatar

Online megjelenés első lépése - ha írnak rólad.

Utolsó kommentek