Modern korunkban szerencsére egyre több helyen szentelnek figyelmet az akadálymentesítésre a mozgásukban korlátozott emberek számára. Azonban hazánkban, sajnos, nem elegendő egészségügyi intézmény és annál is kevesebb fogászat tudja elmondani magáról, hogy teljes mértékben felkészült a mozgásukban korlátozott páciensek akadálymentes fogadására. Klinikánk egy, a fogyatékossággal élő betegek ellátására is alkalmas fogászat, illetve egészségközpont.

Már a kezdetektől, 2008-as megépítése során figyelembe lett véve minden, ami a mozgássérült páciensek akadálymentes mozgását, komfortérzetüket és szakszerű, akadálymentes ellátásukat garantálja. A parkolóba érkezéstől az elégedett távozásig, mi mindent megteszünk az Ön kellemes benyomása érdekében. Parkolónkban mindig található üres mozgássérült parkolóhely, klinikánk rámpáját használva, megnyomva a fogászat hívógombját a fogyatékkal élő emberek egyenesen a rendelőbe juthatnak. Továbbá a speciálisan kiépített, küszöb és kiálló elemektől mentes tereket, biztonságosan és szabadon kihasználhatja minden kedves páciensünk.

A mozgáskorlátozott mellékhelyiség pedig lehetővé teszi, hogy pácienseink csak a kezelésükkel foglalkozhassanak. Fogászatunk tapasztalt szakorvosai számára a mozgássérült páciensek kezelése egy mindennapos dolog. Klinikánkon kizárólag a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, azaz például fogorvosi székeink is speciálisak, magasra állíthatók, így minden páciensünk könnyen bele tud ülni. Azaz fogászatunk minden tekintetben akadálymentes.

Egészségközpontunk maximálisan osztja azt a gondolatot, hogy minden embertársunknak meg kell teremteni az egyenlő lehetőségeket az egészségügyi ellátásban is. Természetesen hiú ábránd, és nem is gondoljuk, hogy szerény befektetésünkkel ezen a téren nagy változást értünk el hazánkban. Azonban egy üde színfoltként, és az akadálymentes fogászat egyik úttörőjeként, reméljük, hogy példánkat egyre több intézmény követi a jövőben.

Forduljon bizalommal fogbeültetés klinikánkhoz: kellemes környezet, szakképzett munkatársak, felkészült és tapasztalt szakorvosok és egy teljes mértékben akadálymentesített fogászat várja Önt nálunk. Az Ön mosolya a mi büszkeségünk!