A Tax Advisor Agency Adótanácsadó és Könyvelő Iroda egyik kiemelkedő szolgáltatása az adóoptimalizálás. De mit is jelent ez igazán? Az adóoptimalizálás tulajdonképpen egy legális módszer az adóterhek csökkentésére. Vállalkozás esetében az adóoptimalizálás két megközelítésből is elindítható.

Az első esetben a jelenlegi működés átvizsgálásával feltárhatók azok a bizonyos pontok, ahol néhány nem számottevő változtatással, vagy egy bizonyos elszámolási rendszer létrehozásával lehetséges adót megspórolni. A második esetben az adóoptimalizálás célja, hogy a vállalkozás terve a jövőre nézve, céljai és ötletei alapos átvizsgálás alá kerüljenek. Annak érdekében, hogy az új elképzelés, legyen az szerződés, együttműködés, kampány, projekt vagy egyéb, a leghatékonyabban valósulhasson meg az adózási formát tekintve.  

Manapság nélkülözhetetlen része egy gazdasági tranzakcióelőkészítésének az adótervezés. Nem kell feltétlenül cégek összeolvadására, szétválasztására, vagy hasonlóan bonyolult kaliberű ügyletekre gondolni. Akár egy hétköznapi ingatlan adásvétel esetében is célszerű kikérni a professzionális adótanácsadók véleményét. Nem is gondolnánk, hogy sok esetben mekkora összegeket spórolhatunk meg az adón, vagy akár az elkerült pénzbírságon.

A Tax Advisor Agency munkája kiterjed a szerződéskötések véleményezésére is, ezen belül az adót érintő pontok professzionális összeállítására, megszerkesztésére, illetve a nyilvántartások kialakítására és azok vezetésére is. Minden esetben az Önnek leginkább kifizetődő megoldást keresik és ajánlják fel. Adott lehetőségek adóvonzatait is megtervezi a cég. A cég tevékenysége nem korlátozódik csupán hazánkra, hiszen a tanácsadást akár nemzetközi környezetben is vállalják. Többek közt pld. az offshore helyszínek professzionális kiválasztásában is segítségünkre lesz a Tax Advisor Agency.

Bízza vállalkozásának adóügyeit szakértőkre és nem csupán a gondoktól és felesleges intéznivalóktól fog megszabadulni, de önmagában csak az adóoptimalizálással akár milliókat is megtakaríthat! Válassza a Tax Advisor Agency Adótanácsadó és Könyvelő Irodát.